Posthussvinget Haderslev

Projektet kort fortalt

Reinold Jørgensen har for en privat bygherre og i samarbejde med Tegnestuen Mejeriet stået for renoveringen af ejendommen i Haderslevs absolutte bymidte.

Bygningen indeholdt oprindeligt administration, omstillingsborde og relæer til telefonselskabet.

Reinold Jørgensen har haft arbejde i Hovedentreprise og her samarbejdet tæt med lokale virksomheder..

Udvendigt er tilføjet lys granit i alle vindueslysninger og de senere tilkomne plastvinduer er skiftet ud med slanke aluminiumprofiler.

De ca. 700 m² er fordelt på kælder, stue og et nyt indskudt dæk i de meget høje rum i stueetagen.

Over det indskudte dæk er taget hævet så lys og luft tilføres rummene fra højtsiddende vinduer umiddelbart under hævede tag.

Alle kontorer, møderum og stillearbejdspladser er etableret som transparente rumligheder i glas, som sikrer gennemsigtighed og åbenhed for lejerne.

Kontorarealerne er lejet ud til Jydske Vestkysten, Haderslev Ugeavis samt Der Nordschleswiger, som er blevet enige om at bo under samme tage i det som i fremtiden vil være Haderslevs Mediehus.


Projektets mål

St skabe et unikt og kreativt miljø i en centralt beliggende bygning i Haderslev Midtby.

Anvendte færdigheder

  • Projektkoordininering
  • Tømrer og snedkerarbejde
  • Total entreprise

Om kunden

JydskeVestkysten, Nordschleswiger, Haderslev Ugeavis
Hjemmeside: jv.dk